FinAwards 2024: Ідея Банк отримав нагороду «Експрес-лідер: швидкість та ефективність кредитування»

29 березня 2024 року відбулась сьома церемонія нагородження FinAwards, засновниками якої є українські інформаційні портали про фінанси та інвестиції Мінфін та Finance.ua.

Цьогоріч Ідея Банк отримав нагороду «Експрес-лідер: швидкість та ефективність кредитування» за швидке оформлення кредитів та багаторічне лідерство в сегменті готівкових кредитів.

Нагадаємо, Ідея Банк першим з українських банків відновив кредитування населення ще на початку квітня 2022 року. Сьогодні Банк спеціалізується на готівковому кредитуванні, де ми надаємо швидкі фінансові рішення для наших клієнтів – 1 хвилина, щоб дізнатись попереднє рішення по кредиту і від 30 хвилин з моменту подачі заявки до отримання коштів на рахунок. Отримати кредит легко та зручно клієнти можуть як у відділенні, так і через мобільний додаток O.Bank 2.0. 

FinAwards - це щорічна премія, яка визначає кращих професіоналів фінансового сектора України і фінансові продукти.
Відбір претендентів на участь у номінаціях FinAwards 2024 тривав з грудня 2023 року, після чого учасників чекала модерація, голосування і довгоочікуване оголошення результатів. Переможців обирали за допомогою голосування на сайті премії, незалежної експертизи і голосування журі конкурсу.

До експертного журі увійшли Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Алла Сав’юк, Президентка Всеукраїнської асоціації Фінансових компаній (ВАФК), Валерія Луньова, CEO Treeum та інші.

Категорії новин