Ідея Банк приєднався до #ТижденьЗаощаджень2023

Тиждень заощаджень – серія заходів ініційованих Національним банком України з метою підвищення фінансової обізнаності школярів і студентів. 

В період з 30 жовтня до 3 листопада Національний банк України проводив заходи, присвячені Тижню заощаджень. 

Ідея Банк підтримав ініціативу та організував онлайн та офлайн зустрічі із студентами ВНЗ у м. Львів, м. Київ та м. Івано-Франківськ у форматі тематичних лекцій.

Управління маркетингу сумісно з Департаментом по роботі з персоналом підготували презентацію на тему «Заощадження та інвестування для молоді» та виступили спікерами для студентів ВНЗ. 

В рамках даних заходів студенти мали змогу дізнатися більше про роботу Банку, можливості інвестицій та заощаджень. 

«Проєкти спрямовані на підвищення фінансової обізнаності молоді сьогодні актуальні як ніколи. Адже розуміння основних фінансових принципів дозволяє молоді ефективно планувати свій бюджет, навчитися формувати заощадження, які вона зможе використати для свого розвитку чи у подальшому для збільшення капіталу. Також це захистить від надмірних боргових зобов’язань чи небезпеки стати жертвою фінансових шахраїв. Фінансово обізнана людина має більше шансів стати успішною особистістю, реалізуватися професійно і забезпечити собі високий рівень добробуту. А якісний добробут громадян – це загальний економічний успіх країни», - підкреслила Олена Камінська, начальник Відділу адаптації та розвитку персоналу. 

«Тема заощаджень та інвестицій викликала неабиякий інтерес у студентів, з якими ми спілкувалися. Видно, що 18-20 річні студенти, незважаючи на свій молодий вік, вже думають про майбутнє, цікавляться інвестиціями, зважають на ризики, задають правильні питання. Особливо їх зацікавила тема інвестицій в криптовалюту та фондовий ринок. Головне, що хотілося до них донести - перш за все, інвестуйте в свої знання, в свою фінансову грамотність. При прийнятті рішень про інвестування великих сум, обов'язково диверсифікуйте ризики. Також, сподіваюся, корисними для молоді стануть поради Роберта Кійосаки стосовно дотримання базових принципів, які допоможуть правильно заощаджувати та інвестувати. У нас гарна перспективна молодь!», - підсумував Артур Цвинтарний, начальник Управління маркетингу.

#ТижденьЗаощаджень2023
 

Категорії новин